top of page

over Gabi

Gabi den Braver - Bartl (geb.1963)

 

werkt nu als lichaamsgerichte (psycho) -therapeute en Zhineng Qigong lerares 

1988 - volgde ik de dansopleiding 'School voor nieuwe dansontwikkeling in  A'dam. Daarna gaf ik 22 jaar lang met veel plezier dansimprovisatie in Groningen.

1999 - volgde ik een training holistic pulsing en werd ik jaren later relaxatie-therapeute voor cranio-sacraal therapie.

2002 - startte voor mij de 4-jarige primal rebirth therapie opleiding van het Aumm Instituut. Hierna volgden verschillende trainingen zoals co-dependancy, essentie werk, tantra trainingen.

IMG_0341_edited_edited.jpg

2008 - kwam ik in aanraking met het traumawerk en volgde ik daarna de 2-jarige trauma opleiding bij het Aumm Instituut. Mijn vertrouwen in het zelfhelende vermogen van het lichaam is daarbij gegroeid.

In mijn eigen proces vond ik mijn diepste wens - namelijk welkom te zijn in deze wereld, de liefde te ontvangen die binnen en buiten mezelf ligt. Daarin opende zich voor mij de weg naar meditatie. Deze verrijkt mijn leven met vertrouwen en compassie naar mezelf en anderen.

2013 - ontdekte ik Zhineng Qigong. Ik was diep geraakt door deze vorm van meditatie en de manier van oefenen.

Bij het Qing-Bai instituut in Amersfoort volgde ik de opleiding voor level 1 en level 2. 

Ik heb mijn praktijk en cursusruimte gevestigd in een prachtige, zelf gecreëerde woonomgeving aan de rand van Groningen, waar ik samen met mijn man Alex den Braver woon en werk.

tuin.png
bottom of page